Selasa, 2 Disember 2014

Giveaway by Kameq Deanna


    Assalamualaikum wrh... wbr...

    
http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-deanna-morni.html

     Bertemu lagi dientri kali ini, kali ini saya menyertai giveaway yang dianjurkan oleh adik Deanna ni. Jomlah kita sama-sama memeriahkan lagi segmen beliau ini. Syarat-syaratnya pun mudah sahaja. Kalau teman-teman nak join kena lah klik kat banner.


Tarikh tamat pada jam 10.00 malam 19 Disember 2014.



8 ulasan:

  1. tq coz sudi join GA kita yg xseberapa ni (^_^)

    BalasPadam
  2. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    And sambil-sambil tu usha sini : http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/p/biorich.html

    BalasPadam
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)
    GA Hujung Tahun (10Dec)
    Big HolidaysBy Wani(15dec)

    BalasPadam
  4. salam.. hai! dari giveaway yg sama... gud luck to u n cantik layout blog nih.. hehehehe

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  5. yuhuu cik belbel singgah sni cakk cakk. good luck tuan blog :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  6. Singgah dari segmen sama, Good Luck!
    GA Kamek Deanna
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    #PRAYFORMANGSABANJIR #PRAYFORMALAYSIA

    BalasPadam