Sabtu, 2 Februari 2013

Segmen Jom Blogwalking by Nabila Biela






Assalamualaikum wrh wbr......

     Jalan-jalan ziarah blog teman-teman, terjumpa lah segmen Jom Blogwalking yang dianjurkan oleh Nabila Biela. Tengok hadiahnya okey juga. Teringinlah nak join sekali, manalah tahu kalau-kalau ada rezeki. Kalau tak dapat pun tak apa, yang penting kita nak perbanyakkan kenalan dan hubungan silaturrahmi di antara kita semua. Kalau ada juga teman-teman nak join bolehlah juga. Nak tengok hadiahnya serta syarat-syaratnya, lihatlah kat SINI.


Yang penting kenalah LIKE dan FOLLOW semua sponsor berikut:


      1. Butik Fairytopia... LIKE

      2. Butik Doll scarf... LIKE
      3. Tudung Sweet Aryan... LIKE
      4. Elleta Fasion... LIKE
      5. Butik Zea Rea... LIKE
      6. Blog Aku Penghibur... FOLLOW
      7. Blog Fatin Amalina Husna... FOLLOW
      8. Premiun Beautiful... FOLLOW

Segmen ini tamat pada 10/2/2013.

Jomlah ramai-ramai kita sertai segmen ini.





8 ulasan:

  1. Tahniah awk mng segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak Nabila kerana saya terpilih menjadi pemenang dlm segmen ini.
      Alhamdulillah, hadiah topup RM 30 pun dah saya terima. Sekali lagi saya ucapkan thank you very much.

      Padam
  2. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal..jom ke blog sy.sorry lambat mai http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Sam Dia kerana sudi singgah sini. Juga salam perkenalan dari saya.

      Padam
  3. assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam...salam perkenalan dari akak. Terima kasih Budu Bilis kerana sudi jengah kat blog akak yang tak seberapa ni.

      Padam