Ahad, 8 Februari 2015

Bestnya Kalau Pandai Buat Cake


     Assalamualaikum wrh... wbr....

      Dalam bahagia teman-teman semua, semoga anda semua berbahagia selalu dihari minggu ini. Kali ini bukanlah nak cerita pasal masakan tapi cerita magenai my sepupu yang pandai membuat serta mendeko kek. Namanya Ida Farhana Idris yang dikenali dengan panggilan Ana, sekarang ni telah memulakan bisnesnya keknya hampir setahun tetapi beliau telah menerima banyak tempahan kek dan pelbagai desert untuk pelbagai majlis.


      Sukanya saya melihat hasil dekorasi kek yang ringkas tetapi sedap. Banyak tempahan cake yang ia terima terutamanya cake birthday, kek pertunangan, kek perkahwinan serta pelbagai desert untuk pelbagai majlis. Inilah sebahagian hasil dekorasi kek tempahannya.


  
           Keknya juga dijual di sebuah kafe di Seksyen 19, Shah Alam.      Dekorasi keknya yang cantik itu memang menggoda setiap orang untuk merasai keenakan keknya.
        Desert yang dihasilkan oleh beliau memang sangat-sangat memukau dan menyelerakan para tetamu yang datang. Teringin juga nak belajar buat kek dengan beliau suatu hari nanti jika ada kelapangan.


1 ulasan:

  1. goodluckk!

    anda ditag di siniii http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html :)

    BalasPadam