Isnin, 17 November 2014

Nah 1st Giveaway By Anamizu


     Assalamualaikum wrh... wbr....

http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

           Kali ini saya join pula 1st Giveaway by Anamizu.   Syaratnya pun mudah je.


SYARAT-SYARAT:

1. Follow blog aku ni (ana-mizu.blogspot.com)

2. Copy paste banner GA dan backlink kat 
   entry ni.

3. Tempek je link entry engkorang kat ruangan
   komen entry ni SAHAJA.

4. Wajib follow semua para penaja GiveAway ni.

5. Done. Senang je kan?

6. GiveAway ni tamat pada 12 pm 28 November 
   2014. 

Marilah teman-teman ikut join sekali, jika 
teman-teman nak join juga bolehlah klik kat banner.



5 ulasan:

  1. semoga murah rezeki ya...cantik kotak hadiah tu..:)

    BalasPadam
  2. TQ sudi join giveaway anjuran sy kak. moga berjaya :)

    BalasPadam
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yang sama..dan follow (^_^)

    BalasPadam