Selasa, 16 September 2014

The Versatile Blogger Award


  Assalamualaikum wrh... wbr... 

http://dilakazuha.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

          Ada teman yang tag saya untuk join segmen ni. Terima kasih Dila Kazuha, sudi tag blog akak yang tidak seberapa ini. Jadi apa salahnya kita ikut join sekali. 


     Mari kita berkenalan dengan teman kita ni....


DILA KAZUHA

rules:
 1. Thanks the person who nomited you.
2. Provide a link to the person's blog.
3.Write 7 facts about yourself.
  
7 Fakta tentang diri Kak Diela
1. Berasal dari Utara , orang Kedah lah ni.
2. Hobi suka masak-memasak walaupun tak pandai
   masak, crochet-mengcrochet, cross stitch,
   suka menanam bunga.   
3. Makanan kegemaran meehon goreng.
4. Suka belajar dari kesilapan lalu, tak suka 
   mengulangi kesilapan untuk kali kedua.
5. Sensitive atau cepat terasa dan mudah 
   menangis. Kalau tengok cerita sedih mesti 
   mengalirkan air mata.
6. Kalau bertengkar suka cepat mengalah,tak 
   suka panjang-panjangkan cerita.
7. Suka intropeksi diri, melihat apa yang 
   kurang dalam diri dan sentiasa memperbaiki
   kelemahan yang ada  dalam diri sendiri.

Sahabat blogger yang saya tag
2. Eda Johari- 
//juearel.blogspot.com
3. Azra Lyana-
 //azraalyana.blogspot.com
4. Suhailah Hamid- 
//sihatitunikmat.com
5. Acik Watie-  
//acikwatie.blogspot.com
7. Adinda Baizura Mazlan-
//collectionsoftlavender.blogspot.com
8. Bella Din-  
//belladin92.blogspot.com
9. Siti Natrah- 
//natrah4ever.blogspot.com
10. Kasih Lesteri- 
//kasih lesteriabadi.blogspot.com
11. Syuhada Salleh- 
//syuhadasalleh.my
12. Akif Imtiyaz-  
//akifimtiyaz3.blogspot.com
14. Aswa Leyla-
 //isolabellaz.blogspot.com
15. Izzeyda- 
//izzeyda.blogspot.com 

Selamat bersegmen.



7 ulasan:

  1. thanx banyak ya kak tag wana..insyaallah, wana akan buat entrinya..^_^

    BalasPadam
  2. terima kasih kak..terharu pulak dapat tag ni dari akk.

    BalasPadam
  3. dah siap.. hehehe.
    jemput tengok sini..
    http://juearel.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    BalasPadam
  4. Thanks kak tag saya.. Nanti free2 saya join ye.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  5. salam akak,

    wana dah buat entri award ni. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award-tagged-by.html

    BalasPadam
  6. Terima kasih kak diela..boleh join ni..huhuhu..

    BalasPadam
  7. Salam Akak ..Tq ya tag Lya kak ..nanti ada masa Lya balas ya Kak ..Nanti Lya tag kat akak bila dah siap ..tq akak ..........

    BalasPadam