Isnin, 25 Ogos 2014

1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love


        Assalamualaikum wrh... wbr...

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
        
           Melihatkan sambutan yang begitu menggalakkan,  jadi saya pun ingin join giveaway yang dianjurkan oleh MG ni. Jadi kepada teman-teman jomlah sama-sama kita join. Kalau siapa yg nak ikut join bolehlah klik kat banner.




6 ulasan:

  1. salam.. selamat pagi..

    goodluck! :)

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. hai.. gud luckk ya..
    singgah dr segmen yg sama

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    BalasPadam
  4. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    BalasPadam
  5. GA dah close ye ^__^
    thanks sudi GA MG yg pertama ni.

    Result pada 19hb september 2014 ye
    cek korang punya nombor dan link ada ke takde .

    next month ada GA lagi tau!
    stay tuned :)

    BalasPadam
  6. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam