Jumaat, 8 Mac 2013

Segmen Mari Tambah Kenalan Dari Blog Cinta Itu Indah


       Assalamualaikum wrh... wbr...


               Teringin nak menyertai Segmen Mari Tambah Kenalan yang dianjurkan oleh Blog Cinta Itu Indah. Tujuannya nak menambah kenalan bagi mengeratkan silaturrahmi di antara kita semua. Marilah kita sama-sama memeriahkan lagi segmen ini. Jika ada teman-teman yang ingin join juga, klik pada banner di atas.


Follower sekarang = 30

          Tarikh tamat 31 March 2013




21 ulasan:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih kak join segmen saya ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #31
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  3. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  4. #32
    done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  5. terjah kat blog sis...dr segmen yg same...slm kenal...huhuhuhh!!!!

    BalasPadam
  6. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  7. assalamualaikum, kite dari segmen yg sama datang bertandang dan follow sini. hehe ^_^ jom laa singgah+follow blog kite punye. heee

    http://ainmahsuri.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  9. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  10. hai :) dari segmen yang sama . done follow #40
    jom singgah ke blog saya pulak :)
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  11. http://www.erjud-chayob.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    singgah dari segmen yang same :) salam ukhuwah ya ukhti

    BalasPadam
  12. Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..jom follow che yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  13. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  14. Salam. Dari segmen yang sama. Dah follow sini.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    BalasPadam
  15. as-salam...terjah dr segmen yg sama.
    cantik blog..follow sis ok.
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html#comment-form

    BalasPadam
  16. done follow sini...jom singgah blog Za pulak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni utk menang hadiah menarik. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    BalasPadam
  17. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    follow sy jgk eh :D

    BalasPadam