Rabu, 8 Februari 2017

Eziclean 3 Beradik


            Assalamualaikum wrh... wbr...

      Dah lama tak cerita tentang masak-memasak ni... bukan berarti kat rumah langsung tak masak, cuma memasak hanya yang ringkas2 untuk santapan keluarga je...

      Hari ni nak cerita pula tentang produk cucian 3 beradik yang sangat power ni. 



Eziclean powder untuk cucian pakaian.
Eziclean toilet and floor cleaner untuk cucian tandas dan lantai.
Eziclean concentrated dishwash untuk pinggan dan mangkuk.

Eziclean pencuci 3 beradik ini mampu membersihkan segala kotoran sama ada pakaian, lantai, tandas serta pinggan mangkuk.


Keistimewaan produk eziclean ini:
- ekonomi
- berkesan 
- mesra alam
- formula anti bakteria
- mencegah bau busuk
- menyah kuman
- wangi
- menyegarkan
- senang dibilas
- rumusan kurang berbuih
- memudahkan pembasuhan
- jimat masa dan air




      Kepada para surirumah... kerja-kerja mencuci akan menjadi mudah dan senang dengan eziclean. Hanya perlu direndam sahaja kemudian bilas manja-manja je... terus bersih.

Kepada sesiapa yang berminat boleh whatsup saya 019 3742795 


Tiada ulasan:

Catat Komen