Isnin, 20 Mei 2013

Cantiknya Bunga-Bunga

     
        Assalamualaikum wrh wbr.....

        Salam bahagia kepada teman-teman semua. Semoga ceria-ceria selalu. Lama juga tak update blog ni. Biasa lah kalau penyakit rajin datang sering lah update, tapi kalau penyakit malas melanda maka jarang-jarang sekali lah nak update blog.


        Minggu lepas mengikut my hubby ke hospital Sungai Buluh, setelah selesai urusan kat hospital, apa lagi sempat lah jalan-jalan cuci mata kat nursery yang berdekatan. Aduhai ... cantiknya pokok-pokok bunga kat situ. 













       Cantiknya bunga kertas tu. Dalam satu pokok tapi bunganya bermacam-macam warna.





            Cantik.... sangat bunganya dan subur-subur pula pokoknya. Cantik kalau ditanam kat laman rumah kita.




1 ulasan:

  1. Cantik.. Trnang dan damai lihat bunga-bungaan...

    BalasPadam